BİNGÖL / SOLHAN - Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu

Ara

20-29 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenen Okul Sporları KÜÇÜK KIZLAR ve YILDIZ KIZLAR HENTBOL İL MÜSABAKALARI'nda, her iki kategoride de İL İKİNCİLİĞİ başarısı elde etmişlerdir. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Eğitim-öğretim dönemi içerisinde sınavlarda gösterdikleri üstün başarıları ve olumlu davranışlarıyla örnek olan öğrencilerimizle keyifli bir etkinlikte bir araya gelerek, öğrencilerimizi 'Başarı Belgesi' ile ödüllendirdik. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

Kas

Okulumuzca hazırlanacak 2024-2028 Stratejik Planı ile ilgili paydaşların görüşlerini almak, önerilerini değerlendirmek ve bütüncül yaklaşım düşüncesini geliştirmek amacıyla velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için hazırladığımız anketlere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Anketi doldururken gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirme yapmanızı ve görüşlerinizi samimi bir şekilde paylaşmanızı rica ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma amacıyla bir program düzenlendi.

Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübümüz tarafından tertip edilen, danışman öğretmenlerimiz Esra ŞEYHANOĞLU ve Nihat SENGİR tarafından hazırlanan ve Rehber Öğretmenimiz Fatma ASLANKIRAY ÖZGEN tarafından sunumu gerçekleştirilen anma programı, okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz tarafından seslendirilen şiirlerin ve gösterimi gerçekleştirilen videoların sunumuyla tamamlanan anma programı sonunda, okul koridorunda sergilenen "En Uzun Gece" temalı fotoğraf sergisiyle etkinlik tamamlandı.

Okul programımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan İlçe Millî Eğitim Şube Müdürlerimiz Sn. Ayhan ÖZTÜRK ve Muhtesim TUNÇ'a, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.

Sayın Velilerimiz,

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı I. dönem I. yazılıları 30 Ekim-10 Kasım 2023 tarihleri arasında yüz yüze yapılacaktır. Mazereti olan öğrencilerimizin ise mazeretlerini belgelendirmeleri halinde sınavları daha sonra idarenin belirleyeceği bir zamanda yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize sınavlarda başarılar dileriz.

Ekm

Bingöl İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eTwinning Kalite Etiketi Ödül Töreni’nde, okulumuzda görev yapan öğretmenlerimize, yürüttükleri eTwinning projeleriyle kazandıkları Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri takdim edildi.

Müdürlüğümüze bağlı ilkokul kademesinden 4, ortaokul kademesinden 1 öğretmenimizle temsil edildiğimiz Ödül Töreni'ne katılım gösteren öğretmenlerimize başarıları ve gayretleri dolayısıyla tebrik ediyoruz.

Ekm

11.10.2023 saat 12.20’de Değerler & Örnek, Öncü Şahsiyetler Kulübü tarafından tertip edilen “Edep, Saygı ve Nezaket” konulu seminer çalışması için, Solhan İlçe Müftülüğünden Vaiz Osman NUMANOĞLU hocamızı misafir ettik.

Tem

LGS 2023'te, öğrencilerimizin başarılarının gururunu yaşıyoruz.

Tem

Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu olarak, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı içerisinde 84 öğrencimizle, 12 farklı kategoride 'Okul Sporları Müsabakaları'na katılım gösterdik.

Tem

Bingöl İl Millî Eğitim Müdürümüz Sn. Kadri Engin, LGS'de dereceye giren öğrencimiz Ahmet Çiftçi’yi makamında kabul ederek başarısından dolayı tebrik etti.